Tuesday, July 31, 2007

Selamat Mesyuarat

Aku sudah mau melakukan pergerakan ke Port Dickson nih. Tiada lagi chalet2 di atas air, tiada lagi matahari terbenam di ruang jendela. Aku bermyuarat 5 hari sampai Ahad. Bukan di Legend Water Chalets, tapi kami pindah ke Guoman Hotel. Harap kami bahagia. Selamat bermesyuarat untuk diri sendiri!!

14 comments:

Mawar said...

hahahha...musti bajet besar tak lepas...kui kui kui

13may said...

hehhe...selamat selamat :)

achik said...

oit.. ko ni nak gi meeting ke nak makan angin?? hehehe ;p

orochi said...

hah.. selamat.. selamat..

Julia said...

ciannyer tak dapat g Legend, xpe nti bebila g la plak ;) jgn keciwe sgt tau...

k selamat bermesyuarat ek...

k o r o m y s t said...

Oh? O_o

Tak dapatla mandi sambil tengok ikan? xDDD

Tapi boleh nak buat camtu. Sama ada tangkap ikan fresh di laut atau beli yang terjual kat pasar malam (tapi dah matila ikan tuh).

Pastu sediakan besen berwarna biru dan letak ikan tu dalam tu. Bawak besen tu ke dalam toilet bila nak mandi hahah...

Suasana itu penting.... xDDDDDDD

lindosh said...

semoga berbahagia ahaha

Orang Biasa said...

mawar : bukan masalah bajet. sebab bajet meeting gtuoman rm1600 lebih mahal dari kat Legend

13may : dah slamat pon ;)

achik : sambil-sambil...hehe. aku mandi sauna, mandi wap, mandi laut dan mandi kolam..yahuuu!!

orochi : jwpn spt di atas..

julia : nantik nak honeymoon kat situ la ;p

koromyst : gile hape! ko buat dulu pehtu kalu dah dapat feel tu, ko bagitau kat aku ye ;p hahaha

lindosh : owhhh bahagia sekali!

ad3ck said...

da abes mesyuarat lom? hehe.

tintaHati said...

sana sini org sibuk ya...apa pun selamat bermusyawarah!

zwitterion said...

sebelum nak pi honeymoon pun..jemput2 la aku mkn kenduri dulu..hehe.
selamat..selamat..ko pencatat minit kan?..haha

arianna adrizal said...

guomon? hmm... leh ar tahan gak.

aku jeles sungguh! hu..

Orang Biasa said...

ad3ck : udah..nantik aku hapdet ;)

tinta : kalu tak sibuk boring gak hape..hehe

zwit : huhu entah bape tebal minit kali nih, 5 hari meeting..

anne : besh gak la, pantainye bule tahan. bilik takla mewah sangat wlpun 5 bintang.. tapi kemudahan n servis mmg bagus. cuma pada pandangan aku, utk hanimun xbesh sangat kot

Cik Kema said...

selamat bermesyuarat wahai ahlil tingkap... he he he ;)