Sunday, August 26, 2007

Sedikit Masa

Assalamualaikum.

Maaf rakan sebab tiada kesempatan menghapdet blog. Aku masih di induksi kerja baru. Khamis nih baru aku akan tau di mana aku akan ditempatkan. Harap2 tak jauh dari rumah ;) OK jumpe lagi. Curipakai PC kat library. Wassalam

9 comments:

zwitterion said...

ok..nnt bgtau kat kami..:)

13may said...

ok..nnt bgtau kat kami..:)

Mawar said...

ok then..gud for you...
:P
ehhh..kementerian mana?

tolong bgtau bdk asas tani tu suruh dia cek dianyer blog, flooded by the so called racist messages, & he might be in great trouble...

now i know that we cant simply allow any messages without screening it 1st...

ad3ck said...

semoge semuanye baik2 aje bro. selamat.

achik said...

semoge semuanye baik2 aje bro. selamat.

(kopipes ad3k)

orochi said...

tahniah.. tahniah.. dapat kat n9.. hahaha... tak dapek la den nak mengepau duit gaji ko..

Masy said...

ok..nnt bgtau kat kami..:)

semoge semuanye baik2 aje bro. selamat.

kopipes sume2 org

tintaHati said...

Take ur time, bila dah beres nanti blh update dan ziarah kami ;)

achik said...

salam ramadhan :)