Sunday, March 16, 2008

Lambat Kemaskini

Satgi...Satgi aku kemaskini blog. Bebanan pilihanraya baru kebah. Pehtu Sabtu lepas rumah aku wat kenduri lak. Kendian Khamis nih aku jadik ketua kontigen, Perarakan Maulidur Rasul peringkat negeri. Dapat Baju Melayu percuma! ;p Samping songket pun dapat...heheheh. Maaf lambat benar hapdet. Macam Anne cakap, bile dalam dilema baru aku rajin hapdet...ekekeke!!!

.
.

.

.

17 comments:

Masy said...

wah siap dpt kain sampin free lg! kire bajet utk kain sampin kawen dah lepas arr hehehehe

inna hayati said...

uih...siap samping songket...

inna hayati said...

*comelnye totoro...

shakirah said...

Salam...ahaaa...best gak dapat join perarakan maulidurrasul kan.. hehehe...

Orang Biasa said...

masy : takut2 sampin tu tak match lak ngan baju pengantin ;) Set baju & sampin RM220. Besh besh! Mende free memang besh

inna : Ompuan lak dapat baju kurung & tudung. lawa gak, leh wat raya...hehe

Penah nonton totoro ke? Besh sangat!!! Aku dah tgk 18 kali. My forever fervet movie lah

shakirah : sha xjoin ke?

inna hayati said...

tak maulh pakai wat raye...sume orang tau tu baju free maulidur rasul,silap2 g raye umah sedare,boleh same pulak...tidak!!

suke jugak totoro...tapi lagi suke cat return.sukelah sume citer2 dari 'gibli studio' tu...
*betul kot eja...*

~Mawar~ said...

sampin india tu kalau dapat sekali dengan baju melayu rm220 cuma... hahahahha... janji free... ye tak?

orochi said...

oit, buat kenduri tak ajak aku.
koromyst aritu kawin pun tak jemput gak. haha..

shahril aley said...

wah ko buat kenduri pasai menang pilihanraya ke? ko bertanding DUN @ PARLIMEN mana? apasai tak ajak aku langsung pun.

weh aku ade benda nak discuss dgn ko lgpun entry ko kali ni tak berkait dgn isu aku. so mcmn aku nak forward idea & pendapat aku ni ye. ni berkait dgn isu sebelum ni....

ad3ck said...

maknanya hang tgh dalam dilema ar neh? eheh.

zwitterion said...

:)..mesti hensem ni dengan baju melayu n sampin free..

Sufanasrin said...

owh.. busy..lepas berkempen, kena la plak melawat kawasan kan? =)

lindosh said...

haaa.. asyik tenggelam timbul je ko nehh :P

Orang Biasa said...

inna : ala ape nak malu, bukan xpakai baju ;p

mawar : kitorg pun mmg sayk gak hahaha. tapi tengok kualiti mcm ok jer..

orochi : nih kenduri keluarga2 terdekat jerla. bile lak ko kawen ngan adik aku n jadik sedare aku...hahaha

shahril : kenduri famili jer...sowi xjemput ;)

Ko wat entri kat blog ko pun xpe, aku leh respon. ke terlalu personal? kalu personal, leh emelkan kat aku. Set?

ad3ck : ader la gak sikit2 dilema. haha.

zwit : silalah tatap di entri bagu aku...hensem kannn... ;p

sufanasrin : bile lak aku berkempen & kene lawat kawasan neh. tak kuase aku ;p

lindosh : ok lagi la, xmacam orochi. 3 bulan tenggelam baru nak timbul...hehehe

shahril aley said...

Hello bro mana e-mail address ko? aku tgk kat profile ko takde pun. hahaha.. kire personal la pasai tu aku tak boleh nak buat entry lgpun aku takut org tertentu tau isu ape.

arianna adrizal said...

aiseh.. patutla tersedak2 aritu. disebut2 rupanya. muahahaha.

Unknown said...

有機食品
有機米
米老大
用品