Thursday, March 27, 2008

Tergesa-gesa

.
Salam. Ini entri tergesa-gesa. Mohon kebenaran untuk tidak menghapdet blog ini untuk tempoh dua minggu. Aku akan menghadiri kursus Perundangan & Pentadbiran Tanah di Perak pada 31 Mac hingga 4 April, kemudian disambung Kursus Kepimpinan & Pengurusan Strategik di INTAN Kiara 8 hingga 11 April. Jadi aku tak masuk pejabat langsung. Kalau diizinkan oleh bos, minggu selepasnya, aku pi kursus kat Pulau Langkawi pula, tapi agak2nye bos aku mungkin tak luluskan kot. Mane tahan 3 minggu anak buah hilang.
.
.

.

.

Khabar best yang paling best...........

.

.

CHELSEA FC AKAN DATANG KE KL 29 JULAI 2008!!!!!!

.

.

Yahooooooooooooooooooo!!!!! Goooooooooooogle!!!! (yela, dah Yahoo, kene Google lak)

.

Berita tersangatla best ini diumumkan oleh FAM semalam. Jadi aku kompem-mompem akan beli tiket & pegi stadium. Cuma yang merisaukan aku, keje aku nih tak menentu. Jangan kate bulan depan, seminggu ke depan pun aku tak pasti apa yang menunggu.

.

Ya Allah, moga Engkau lapangkanlah hariku pada 29 Julai 2008M, bersamaan 26 Rejab 1429H. Hilangkanlah aku dari pandangan mata orang2 yang ingin memberikan aku kerja pada hari tersebut, yakni kerja yang akan menghalangiku ke stadium bersama pasukan Chelsea FC. Aminnn... Aminnn... Aminnn...

.
Gumbira dalam hati, tersenyum seorang diri, Chelsea FC datang sini, Aku rasa nak menyanyi-nyanyi...
.
.
Adios!!!
.

20 comments:

inna hayati said...

uuuuhhhhh....jauhnye....

~Mawar~ said...

bila balik dari kursus 2minggu nanti agak2nya bilik ko jadi bilik fail tak? aku tanya pasal kalau aku tak ada 3hari pun bilik aku dah ropa bilik fail...

arsaili said...

siap doa lagi bola punya pasal..ahaks

shahril aley said...

org gomen ni sentiasa busy dgn kursus je... dah siap ke keja ko kat pejabat tu? moga2 dapat gak la ko jumpe chelsea FC kalau tak mati kempunan plak. hehehe....

Masy said...

kene wat solat hajat ni heheh

arianna adrizal said...

jgn risau.. beli je tiket tu. kalo tak dapat pergi, aku ada!

;p

Mak Su said...

byknyer kursus...amboi, doa siap. hark hark hark.

Pewaris Reformasi said...

weh Alam,

jangan lupa belanja aku beb..kalau x, x Chelsea la camni..hehe

achik said...

mak aih.. byknya kursus.. ;)

TV de LCD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

13may said...

rilekss...jgn tergesa gesa..hehhe

Ami said...

Tak suke Chelsea! Ahahaha
Kerja kamu kelihatan seronok.

petiais said...

kalau kire2 dari tarikh entry nih..2 bulan da

~mawar~ said...

Pakcik,
ko dah pegi DPA ke? lama gile tak update...

inna hayati said...

lamenye 2 minggu die...

tintaHati said...

Minat gila kat chelsea...selamat menonton lah...nanti update kat blog....dah bersawang nih...

nadila said...

betul ke tk apdet 2 minggu?mcm 5 bulan je pun :D ngeee

sepul said...

erkkk penyokong chelsea eh?

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Hawa Wati said...

hai..

feel free to visit here

http://vitalicious2u.blogspot.com/