Saturday, December 16, 2006

Woiiii!! Tolong aku!

Mintak tolong sedara-sedari sekalian!

Aku tak dapat nak akses blog sendiri, termasukla semua blog2 yg selalu aku singgah macam blog orochi & ayaq masak. Apa pasat weh???? Blog2 lain bule plak...Ke pasal aku guna bolgger beta?

Tapi aku try akses dari Kafe SIber ok jer. Aiyark! Takkan kene sekat dari dalam kot???

Weh...camane nih? Aku buat entri nih pon bukanla aku bule bace balik kat blog aku. Bule akses bahagian setting, tapi tak bule akses ke main page blog.


Huhuhuhu...menanges sepanjang hayat!

5 comments:

zwitterion said...

alamak, blog orochi ng ayaq mask blog beracun tuh..hehe.
baik ko tanya orochi, dia rajin explore..aku pun x pandai sgt bab2 ni..

Orochi said...

aku plak boleh bukak blog yang bukan BETA tapi takleh komen. Diorang yang bukan BETA pun tak leh komen kat blog aku. Tapi Blogger Buzz team cakap diorang nak tukarkan semua Blogger jadi BETA Blogger, jadi sumer orang kena migrate ke BETA Blogger. Jadi, masalah ni mungkin sementara jer, yerk.. haha.. Patut la aku tak nampak muka ko kat blog aku..

Ayaq masak said...

*kepit idung zwit* CHiesss sukatik kate aku blog aku beracun.

Aku tataw aa. Aku biasa ja bleh masuk. Huhuh.

13may said...

hari ni dah ok....

orang biasa said...

aku berjaya akses utk sementara menggunakan hotspot drpd Residence Hotel. Hoho...

Zwit : ptg nih aku call dia

orochi : petang nih aku call ko

ayaq : aku takle tepon ko, tatau numbur

13may : nunbur tepon ko pon aku takde


hohohoho