Wednesday, February 14, 2007

Wayang Kulit Moden

Malam nih aku nak gi menjamu mata menonton Penunggang Hantu (aik...Nic Cage menunggang hantu ke? Bukan moto ke?). Ekpektasi aku adalah sekurang2nya 4 bintang. Kalu tak best siap kau Mark Steven Johnson (hmm, macam nama 3 org yg berlainan). Aku akan lambakkan emel ko dengan spam2 lucah..hohoho.
.
Tapi sebenarnya filem yg paling aku nanti-nantikan dalam masa terdekat nih adalah 300. Filem yang mengisahkan hero2 Spartan dalam Battle of Thermopylae. Apetu? Sama2 kita tunggu. Aku mahu pastikan aku takkan termiss citer nih, walau terpaksa memonteng keje. Ekeke! Kalu buleh aku nak nengok versi IMAX nanti.



Hoi Ziana Zain! Aku pon buleh angkat kening gak hape!



Acara menyepak organ sulit


Hahaha...baru diorang tau Darth Vader dah beli topeng baru..



Lihatlah ketulan-ketulan itu. Menggiurkan...haha

9 comments:

achik said...

menggiurkan?? sangatla... haha

zwitterion said...

haha..ko boleh angkat kening tak?

kalau aku pos cd kosong, ko nak copy x citer totoro tu?..mana janji2 manis mu?..haha

orang biasa said...

achik : nafsu yang membuak2... ;p

zwit : tak lupe weh...emelkanla emel hang, nanti aku reply hang alamat aku, ok? fartz001@mail.com. Long Live Totoro!!

Orochi said...

hoho... tengok wayang tanak ajak aku... takpe aku gi tengok sesorang.. aku pun nak wat review..

Iyandz said...

Ni Memang kaki wayang ni.. sanggup ponteng keja demi nak tgk wayang tu.. caya la...:D

13may said...

repot bos kalau hang ponteng keja!

blackpurple said...

Ha ha..

Berlainan sungguh selera kamu ni....

orang biasa said...

orochi : ko takde member lain ke...hehehe

iyandz : cakap ada berani la. monteng bebetoi tu..errkkk...

13may : ko tau ke aku keje mane...Hohho

BP : rambut sama blonde, hati lain2..

Ayaq masak said...

Ngaaaaaaa. ape yang menggiurkan. tak bes ahh.