Monday, March 19, 2007

Kena Tulah

Huuwaaaahh!!! aku tak dapat nak akses ke webpage utk sign in masuk blog. Cuma buleh akses blog sbg pelawat & komen jer. Nape ntah. Skrang dah 3 4 ari takle nak log-in so maafla aku tak dapat nak mengirim entri baru. Betui la Orochi aku dah kena tulah pasai aku buat entri mengutuk Tengku kerabat diraja Melaka.. hohoho...


:( manyak selih

14 comments:

orochi said...

sian.. kui kui kui.. hah.. tu la pasal..

orang biasa said...

woit...ayat akhir entri aku nih bukan aku yang buat haaa...

(entri kali nih dikirim oleh orochi dengan kebenaran aku..heheh)

orochi : kang jgn lupe amik upah hang..hehe

zwitterion said...

kesiannya..

razlizahazleen said...

nak upah gak..aper kata kasik saya gak..saya bleh taip haaaariii-harriiii..

achik said...

sian ko...

orang biasa said...

zwit : aku lantik hang jadik pengarang kedua

razlina : hang plak auditor

achik : hang penulis sambilan lah.

13may said...

hehhe.....

k o r o m y s t said...

ummm... menyibuk jap.
kes kita sama tapi at least saya dapat login kat rumah.

bila nak login kat opis jer blog jadi bengong semacam ... T^T

Sufanasrin said...

takziah..hehehe..teringat plak masa tercicir kunci rumah dulu2..pastu dok depan pintu tak leh nk masuk.kena tggu housemate balik

lindosh said...

ekekeke.. kesiannyaa

orang biasa said...

13may : ko blom kene lagi...

koromyst : umah aku takde tenet

sufanasrin : nih mesti tak reti masuk umah gaya pencuri pro..hehe

lindosh : apa buleh buat..

Sunan_Jati said...

sabo yer...

Ayaq masak said...

HAH HAH HAH. Eh silap.

Hu hu hu.

Orang Biasa said...

sunan : hang pon sama

ayaq : ko memang dengki. suka ye tengok aku merana