Thursday, October 19, 2006

Perpisahan di Hari Lebaran

Dalam tempoh seminggu mulai hari ini, pasti ramai teman2 bloggers akan menyepi dari mengirim khabar berita mahupun mengomen di blog2 lain. Oleh itu aku percaya ramai teman2 bloggers di sini akan menghadapi situasi berikut :

1. Resah gelisah tak dapat mengadap PC dan menekan butang2 keyboard
2. Kepala serabut sebab banyak sangat nak ditulis dalam blog lepas abih cuti
3. Tertanya2 apa agaknye cerita teman2 bloggers lain
4. Tak sabar2 nak balik pejabat untuk 'bertugas'
5. Merasakan laptop dengan sambungan internet wireless sangat penting dalam saat2 sebegini

Maka, ada kemungkinan sesetengah teman blogger akan berjalan raya di Kafe Siber. Oleh itu ada baiknya bagi pemilik2 Kafe Siber mengadakan promosi sempena hari raya dan meletakkan balang2 biskut raya di Kafe masing2. Dijamin untong!


Salam Lebaran. Kita jumpa 10 hari lagi ye. Jangan rindu-rinduan..!

15 comments:

Orochi said...

Hahaha.. betul.. betul.. aku setuju..

Selamat Hari Raya..

Orang Biasa said...

orochi : hoi..poie balik kampung la! awat hang degil sangat nih.

Ayaq masak said...

Hehehe sungguh tepat kenyataan ittew. =P

ad3ck said...

ku setuju gak..tp sebbaik ku rayer kat kL..tp klu ku online yg lain takder tak sedap gak..:l

akumasihdisini said...

apa yang ko tulis tue aku setuju...walau aku baru lagi kat arena bloggers nie tapi terasa gak klau bukak blog teman-teman tapi tak de pun sebarang perkhabaran terbaru...Salam aidilfitri...jemput laa ke blog aku...He he he :D

MaNiQ KaYaNgaN said...

huhuhu.. akukah salah sorang daripadanya??

arianna adrizal said...

haha! kekadang rs jugak gitu. tp sbb daku cuma cuti raya 2 HARI sahaja so.. takdelah terasa sgt kot. huhu~ tp mcm ad3ck, klau org lain takde pun tak best jugak :)

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN. Semoga bergembira di hari raya nnti.

zwitterion said...

haha..betul2.

Sunan_Jati said...

hehehhe...! aku hadapi saat krisis 2x mggu nie skaligus aku xder mood teus nk berblog2x bnie... heheheheh!

Orang Biasa said...

Salam Syawal Semua.. Baru sempat menjengah ke blog harini.

ayaq : menurut DBP, "kenyataan itu sungguh tepat"

ad3ck : nasib baik ke raya kat KL? huhu syahdunye..

akumasihdisini : orang jemput aku singgah :) Terima kasyeh berkunjung

maniq : tak kot akak konti ;p

anne : bermula minggu ni, pasti best balik dah..hehe

zwit : kan pak belalang dah kata...

sunan : "blog dipengaruhi oleh mood". aku setuju sangat!

13may said...

hahha...aku tetap ok...macho & jiwa kacau!

Junita said...

kot yer pun.. sampai gitu tidoq!

Sunan_Jati said...

hehhe arini dah ok aku pun org besa...jugak mood kekadang ok dan x ok.. bukan aper ader ujian menimpa.. kena sabar jerla.. kan..org kiter.. kan.. hehehe

Orang Biasa said...

13may : owh, aku ingat aku sorang je macho sinih ;)

junita : tu belum tgk dlm bilik temenung lagi..

sunan : ujian apa nih? Final exam IPT dah mula la ni..

Ayaq masak said...

Hampeh aku tau la BM aku tunggang langgang...wuuu wuuu buli aku wuuu.