Wednesday, April 04, 2007

Audit Dalaman-ku

Tak cukup tanah nak pijak. Tak muat depa nak peluk. Tak sempat malam nak tido. Tak sempat siang nak kerja. Tak hadam nasik ditelan.
.
Itulah ibaratnya mengendalikan Audit Dalaman buat kali pertama dalam sirah hidupku. Bagi yang tak pernah mengalami, aku pon taktau macam mana nak bayangkan beban yang terpaksa dipikul. Mungkin aku buleh bayangkan : Aaaagghhhh tzzz tzzz kebaboom!!!!! Bagi yang pernah mengikuti Audit Dalaman, kurasa apa yang kau rasa....
.
Walaupun cuma 2 hari bermula hari ini, tapi bagi first timer macam aku seksanya berminggu-minggu nak menyampaikan ke hari ini. Macam nak putus nyawa! Mintak nyawaaaa....
.
Okeh puas sudah mengadu perasaan.
.
Terima kasih buat zwitterion atas kiriman hadiah yang best! :D Owh, korang lain nak gak ke? heheheh...mintak kat zwit..Apekebendenye? Rahsiee..
Adios!

5 comments:

hangus said...

Huhuhu...Cianyer!

Walaupun ku tak alami sprt mane yang kau alami tapi...ku rase ape yang kau rase :)

papepun jangan lupe abihkan STREPSILS tu ek:)

dalam_ofis said...

tak tau nak nangeh ker nak gelak..apa2 pun saya memahami (coz 1 day aku pun akan melaluinyer jugak..waaaaaa nangeh laa aku nanti)

p/s: marhaen tu aper ye?? sori sekolah x pandai sgt..eheh

orang biasa said...

hangus : abih dah strepsil tuh..hehe

dalam_ofis : marhaen (@ marhain)=rakyat biasa= orang kebanyakan :)

Selamat bertandang

razlizahazleen said...

ooo...ada skandal dgn zwitt yerr..heheh..(orangbiasa dpat jawab 20/20 yer?dengkii.. :p)

Orang Biasa said...

razliza : taklah, kuiz tu susah gile! hehe... nih hadiah lain nih... hehe.. rahsia antara kami ;p