Monday, April 30, 2007

Pelbagai

Saje aku bior lama entri Ubat Gigi tuh. Penat wat research nak kumpul maklumat tau! Harapnye dapatlah aku sumbangkan sedikit info untuk diisi dalam neuron korang
.
Rupenye ramai beruang kutub memblogging sinih. Masing2 dah mula hibernasi. Kang dah sedor, sibuk nak mengawan la pulok kan...ekeke!! Walaupun aku bukan golongan beruang kutub, mulai esok aku akan Cuti Cuti Kampuchea sampai Ahad depan. Cuti dengan hajat sebenarnye. Jadi doakanlah ape yang aku hajatkan cuti kali nih tercapai ye...Amin
.
Iklan TV paling menyampah tahun ini dimenangi oleh iklan Rejoice!:
.
"inikah gaya rambut salun yang baru?"
"huh, kamu akan menyesal!"
.
Ala-ala Telonovela gitu. Uweeekkkk!!! *jolok tekak muntah cekelat*
.
Okeh, Salam Ponorogo untuk teman semua. Manis 777 :D
.
oh Ohhh....bijak jugak aku ni ye... ecek! Trimas Mawar yang mengetag ;)
.

StupidTester.com says I'm 29% Stupid! How stupid are you? Click Here!


18 comments:

ad3ck said...

orang cuti-cuti malaysia la tahun neh hehe.

*tumpang muntah hijau utk iklan tuh* hehe.

achik said...

cuti dgn hajat?? ehem2.. hajat apakah itu?? hehe.. ;)

aku plak muntah hijau tgk iklan mat licin (iklan maggie).. poyo je muka mat licin masa ala2 terharu peluk family..

EEZZ said...

Well...
At last I hv the time to disturb you.Huhuhu, jmpa ko dr blog Amin. Wei,jom Sushi king!!!!!

orochi said...

haha.. ok, selamat pegi assessment PTD..

k o r o m y s t said...

Tak semestinya berhibernasi secara tetap.
Kadang-kadang kena terjaga gak untuk shift position hihihi...
Tak pun nak tampar nyamuk ke apa ke...

Ooo zaman sekarang masih ada orang pakai lingkaran ubat nyamuk ke?
Beriya benar iklan Shieldtox tuh xD

mawar said...

Hibernasi tuk assessment ke?awatla tak tanya tips dulu?tak pun bgtau nama ke...leh tolong ramal nasib...huhuhuhu...

Iklan yg mana satu tu? Saya dah lama tak tgk RTM, TV3 dan sewaktu dgnnya...

owhh...lupa...trimas itu diterima dgn ucapan rimas...

Ayaq masak said...

Iklan paling menyampah throughout the year:

Ha??! Lasindah Cafe??
Jom.

Masy said...

iklan tertengeng stakat ni:

super power!
eyy.. eyy.. eyy..


tah pape tah.

13may said...

lama tak tengok iklan marlboro...hehhe

razlizahazleen said...

ooo..gi pac ek..takpe2 masa lari 2.4km nanti gunakan kuasa totoro utk terbang..hikhik..

saya muntah kuar rejoice tgk iklan tu..skang saya pakai pantene sbg tanda memboikot

Cik Kema said...

iklan rejoice tuh mmg poyo. tak relevan langsung.

Titicaca said...

aku pon menyampah iklan tu..tah hape hape..

orang biasa said...

ad3ck : dah banyak sangat kempen Malaysia, aku tulunla kenpen Kampuchea plak

achik : haha iklan maggi tu pon poyo gak. makan maggi pon nak bangga..appara

eezz : ko nak banje Sushi ke? Elok gak, aku pon tak ingat dah bile last time ko banje aku ;p

orochi : woit bocor rahsia. nasib ko, aku tak sempat nak delete komen ko neh. heh!

koromyst : errrr...ko citer iklan shieldtox mane nih?

mawar : ade gak yg mengoffer nsk 'tolong' tapi nantik tak tau plak stakat mana keupayaan diri. lagipun ni 2nd time pi PAC

ayaq : lasindah cafe? mane ko jupe iklan tu, tak penah dengar pon?

masy : super power tu bukan nyampah...tapi kebiru-biruan

13may : aderla. masa Moto GP

razliza : haaa idea yg baik...boikot rejoice!

cik kema : yasmin hamid kah pengarah iklan rejoice ni? mungkin tidak...

titicaca : jom ikut nasihat razliza...BOIKOT!! haha

Sunan_Jati said...

lama tak tengok iklan perilleys...hehhe
black is perilleys

EEZZ said...
This comment has been removed by the author.
mawar said...

huhuhuhu...
saper yg offer nak tolon tu?

erkk...leh ek org tolon time pac?tatau la plak....

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Unknown said...

有機食品
有機米
米老大
用品