Friday, November 10, 2006

Anne Mengetag Teman

Terima kaseh Anne!

5 things i would do if i were a millionaire;
- Belikan umah banglo dan tanah 80 ekar sorang untuk mak, ayah dan sume 7 org adik aku.
- Jayakan projek lembu dan kambing fidlot secara besar-besaran
- Melancong seluruh dunia dan ke bulan
- Tubuhkan Yayasan Orang Biasa (ala Bill & Melinda Gates Foundation gitu)
- …hmmm entahle… Syukurla ape yg ada sekarang

5 bad habits;
- Suka membeli belah waima ketika pulus kering
- “lu ni manyak cakap la”
- “lu ni makan pun manyak kuat la”
- Selalu leka dengan koceng
- Me******. Ekekeke!

5 things i hate doing
- Joging (sangat tak sukkerr!!)
- Dengar lagu leleh
- Nengok wayang leleh
- Main guli, layang2 dan mancing

- Memandu semasa letih

5 things i will never do
- Merokok
- Merogol
- Meragut
- Merempit
- Mereng

5 things i regret doing
- Cinta tanpa komitmen
- Makan ulat nangka dan tikus
- Main2 masa SPM
- Menggilis anak kucing comel warna oren
- Terjun dari tingkat 3 asrama (sampai skarang terasa sakit belakang)

5 fave toys or things
- My kuci kuci youngest sister
- Kasut-kasutku cayang
- Koceng-kocengku cayang
- Peti ais
- Mesin ATM (dari situlah ‘nyawa’ aku muncul)

5 people i choose to do this
- anisdelaila
- orochi
- tumpang muda
- datuk kadir jasin

..hmm..korang yg lain dah ramai buat la…

14 comments:

13may said...

Jom isap rokok..aku belanja!
hehhehhehehe...

Orochi said...

sukati jer ngko mengetag aku.. nanti la aku abis kursus aku jawab tag..

arianna adrizal said...

sesama :)

nape sumer org yg jwb akan mention ANNE yg ngetag. sy inikan pemalu orangnye..[sambil tutup muka dgn jari] hahahaha!

hang ni mmg fanatik kucin rupenyee... baru kusedarrr!

"Joging (sangat tak sukkerr!!)" <--- camtu, takleh mkn manyak2 tau.. nnti o/weight [ker mmg pun.. oops, soriii :p] alah, tp org lelaki metabolisme tinggi, mkn bnyk tp x gumuks pun. huh~ ku jeles betul!

Ayaq masak said...

Hoho. Dah naik boring plak aku nengok tag 5 things tu. Huhu.

razlizahazleen said...

saya ingat saya nak ciptakan lagi satu tag..tapi nanti mesti blogger2 suma marah saya..muahahhaa..

ad3ck said...

"- Me******. Ekekeke!"

ku macam boley agak jer neh..muahaha!!

orang biasa said...

13may : baik ko banje aku clubbing ke, carlsberg ke..ekeke!

orochi : memang aku suka ati..haha

anne : kucin dan keluarga kucin tau! kalu bule bela ghimau...dah lama dahh..

huhu..kusedar diriku xseccomey dirimu..huhu

ayaq : tapi lobang idungmu tatap xjemu dipandang.. ;D

razleen : hah! kang jgn tag saya plak..haha

ad3ck : kau takkan bule agak punye..ekeke =D

zwitterion said...

haha..ko pun ditag

arianna adrizal said...

hu~comey ke. nah limo posen. pi main jauh2. kehkehkeh..

kakLuna said...

kau biar betul mengetag Dato' Kadir Jasin?

orang biasa said...

zwit : walaupun xglemer, ade gak yg sudi menegtag kan? hehe

anne : 50cen je? ngenge... sbnrnye..saya pon chommel gak, wlpun kawan2 ramai tak stuju...wakaka!

kakluna : macamla Dato' tu bace blog aku..haha. aku jer yg minat dia..

MaNiQ KaYaNgaN said...

hohoho.. blom abis tag mengetag erkk.. tang ngetag dato kadir jasin tue yang hako tak tahan tuh.. hohoho

orang biasa said...

maniq : kalu dato' tak jawap..nanti aku sekeh! eh eh..gurau jo

Titicaca said...

Me******...hmmm.. apa agaknya ye...wakakakaka...